Selecteer een pagina

Voormalig Witte Huis-arts Ronny Jackson reageerde op de aanval van Rusland op Oekraïne door te waarschuwen dat Joe Biden niet “cognitief fit is om nu onze president te zijn”. (bron)

Het huidige Texaanse Republikeinse Congreslid maakte de opmerkingen op Fox News nadat Vladimir Poetin opdracht had gegeven tot het bombarderen van de Oekraïense militaire infrastructuur.

Het hele land ziet zijn mentale cognitieve problemen nu al meer dan een jaar en er bestaat geen twijfel over dat er iets met hem aan de hand is” zei Jackson.

“Hij is cognitief niet meer dezelfde als vroeger en in mijn ogen niet geschikt om nu onze president te zijn”, voegde hij eraan toe.

“Elke keer dat hij het Amerikaanse volk toespreekt, is het niet alleen het Amerikaanse volk dat hem ziet spreken, de hele wereld, ziet wat er aan de hand is”  zei Jackson.

[Biden] ziet er moe uit, hij ziet er zwak uit, hij ziet er verward uit, hij spreekt onsamenhangend en dat schept over de hele wereld een beeld van zwakte en daarvan wordt misbruik gemaakt“, voegde hij eraan toe.

Tijdens een persconferentie vorige maand struikelde Biden over de zoveelste gênante blunder toen hij suggereerde dat een “kleine inval” in Oekraïne ongestraft zou blijven.

Trump vroeg zich af waarom Biden direct na de Russische aanval niet in het openbaar was verschenen, terwijl het Witte Huis aankondigde dat hij “pas later die middag zou verschijnen”.

Ik denk niet dat hij de situatie in de gaten houdt, hij slaapt waarschijnlijk “, zei Trump.

Uit een peiling vorige week bleek dat tweederde van de Amerikanen wil dat Biden dezelfde cognitieve competentietest aflegt als Trump deed toen hij in functie was.

Kijk hier een compilatie van de ontluisterende dementie van “the leader of the free world” Biden…


close

Vind u een Moreel Kompas ook zo belangrijk? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Deel dit artikel: