Selecteer een pagina

Justin Trudeau’s hardhandige optreden tegen de momentele protesten en de inwerkingstelling van een noodwet is voor iedereen van toepassing behalve vluchtelingen, asielzoekers, immigranten en andere etnische minderheden.
Fake news? Nou nee!

De noodverordeningen van de Canadese regering: SOR / 2022-21 verbiedt mensen om deel te nemen “aan een openbare vergadering waarvan redelijkerwijs kan worden verwacht dat deze zal leiden tot schending van de vrede.”

De wet is echter niet van toepassing op “elke persoon in een klasse van personen wiens aanwezigheid in Canada, zoals bepaald door de minister van Burgerschap en Immigratie of de minister van Openbare Veiligheid en Paraatheid voor Noodsituaties, in het nationale belang is.

Het gaat onder meer om Indiërs, vluchtelingen, immigranten, asielzoekers en ‘beschermde tijdelijke bewoners’.

Deze bizarre vrijstellingen hebben ertoe geleid dat sommige mensen zich afvragen of het verbod alleen van toepassing is op blanke personen.

De leider van de People’s Party of Canada, Maxime Bernier:
“Waarom zijn leden van First Nations, vluchtelingen en tijdelijke bewoners vrijgesteld van het verbod om ‘deel te nemen aan een openbare bijeenkomst waarvan redelijkerwijs kan worden verwacht dat deze zal leiden tot een schending van de vrede’ als onderdeel van de voorschriften van de Noodwet?” 

Het lijkt erop dat de Canadese regering autochtone Canadezen beschouwt als tweederangsburgers die minder rechten zouden moeten hebben dan buitenlanders.

Hoe kan zo’n schaamteloze discriminatie op basis van huidskleur en nationaliteit op enigerlei wijze legaal zijn?

Spelen hier WEF motieven een rol? Wat is hier aan de hand?
Waar is de collectieve verontwaardiging van overheden en politici over de misstanden in Canada? Iemand?


Elon Musk heeft Trudeau op Twitter al uitgemaakt voor Hitler (bron). Heeft hij een punt?
Trudeau’s beleid gaat inmiddels alle perken te buiten…
Onmenselijk, onethisch, disproportioneel en welhaast fascistoïde.

RTL Nieuws 18 februari 2022

UPDATE 20-02-2022
Zie hier de resultaten van blokkeringen van bankrekeningen van personen en bedrijven die het niet eens zijn met het gevoerde beleid:

Bron: ZeroHedge


close

Vind u een Moreel Kompas ook zo belangrijk? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Deel dit artikel: