Selecteer een pagina

Russische troepen “bombarderen” naar verluidt Oekraïense vrouwen met Tinder-verzoeken, aldus de Sun.

Dasha Synelnikova’s telefoon werd bedolven onder kiekjes van tientallen Russen nadat ze gisteren haar locatie op “Charkov” op Tinder instelde. “Ik woon eigenlijk in Kiev, maar veranderde mijn locatie-instellingen in Charkov nadat een vriend me vertelde dat er Russische troepen actief waren op Tinder,” vertelde Dasha, 33.

De Russische troepen naderden Charkov en begonnen zich prompt “regionaal te oriënteren”.

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ze opdoken en probeerden er stoer en cool uit te zien … Een gespierde kerel poseerde en probeerde er sexy uit te zien in bed en poseerde met zijn pistool.“, aldus Dasha.“Een ander was in volledige Russische gevechtsuitrusting”.

“Ik vond geen van hen aantrekkelijk en zou nooit overwegen om met de vijand naar bed te gaan”.

“Ik veegde automatisch naar links om ze af te wijzen, maar er waren er zoveel dat ik nieuwsgierig werd en in een berichtenuitwisseling terechtkwam. Het was grappig maar tegelijkertijd eng, wetende dat ze zo dichtbij waren.”

Dasha wisselde berichten uit met de man die het pistool vasthield, die de Sun publiceerde: 

Dasha: “Waar ben je? Ben je in Charkov?

Andrei: “Natuurlijk ben ik niet in Charkov, maar ik ben dichtbij – 80 km.”

Dasha: “Heb je plannen om ons te bezoeken?”

Andrei: “Ik zou met plezier komen, maar Russische jongens zijn sinds 2014 [annexatie van de Krim] niet meer welkom in Oekraïne”.

Dasha: “Wat doe je?”

Andrei: “Ik ben geboren in Belgorod en was voor 2014 ingenieur en bezocht Charkov heel veel en vond het daar zo leuk dat ik een flat wilde kopen. Ik hou van reizen naar Azië, met name Thailand. Maar nu is het een moeilijke tijd. Ik wilde naar Europa reizen, maar een visum krijgen is moeilijk omdat niemand Rusland op dit moment leuk vindt.”

Toen vroeg Dasha aan Andrei of hij een Russische soldaat was – waarop hij antwoordde met een videotje van Jim Carey – alsof hij “Oeps!” wilde zeggen.

Andrei

De krankzinnigheid van oorlog geïllustreerd, maar dan anders.

Op dit moment zijn er nog geen “slagingspercentages” van de heren beschikbaar.

Bron: Sun
Afbeeldingen: Sun (c)

close

Vind u een Moreel Kompas ook zo belangrijk? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Deel dit artikel: