Selecteer een pagina

Waarom onderzoekt “Big Pharma” opeens de eigen corona vaccins op de bijwerking van het optreden van de gevaarlijke aandoening “myocarditis” (bron), als de vaccins al zogenaamd waren getest en bewezen veilig en effectief zijn?

Zowel Pfizer als Moderna hebben aangekondigd dat ze studies gaan uitvoeren om de risico’s op langere termijn van myocarditis (een ontstekingsaandoening van het hart die tot de dood kan leiden) te onderzoeken voor mensen die zijn gevaccineerd met de mRNA covid-vaccins. Dit initiatief komt na de publicatie van meerdere medische studies die correlatie en oorzakelijk verband aantonen tussen de vaccins en een exponentiële toename van hartproblemen, met name bij mannen van 40 jaar en jonger. Studies tonen inmiddels tevens aan dat het risico op myocarditis toeneemt met het aantal boosters dat een persoon heeft ingenomen.

Nog maar een jaar geleden werd het verband tussen covidvaccinaties en myocarditis stelselmatig ontkend. In Nederland deed woordvoerder van de overheid, wetenschap en de farmaceutische industrie, Maarten Keulemans (Volkskrant) een duit in het zakje (bron).

Vóór het jaar 2020 werd het gemiddelde vaccin 10 tot 15 jaar lang getest door de producent en additioneel getest door de toelatende instanties voordat het voor toepassing bij het publiek werd vrijgegeven (bron). Dit werd niet alleen gedaan omdat testen een complex proces is met veel administratieve rompslomp, maar ook omdat het de enige manier is om bijwerkingen op langere termijn te ontdekken. Als u een medisch tijdschrift of een wetenschappelijk overzicht over vaccinontwikkeling leest dat vóór 2020 is gepubliceerd, zijn ze het er allemaal over eens dat testen op lange termijn noodzakelijk is uit hoofde van patiëntveiligheid.

Wat is er gebeurd?  Overheden en toelatingsinstanties versnelden de goedkeuring met behulp van noodmaatregelen waardoor Big Pharma noodzakelijke tests en proeven kon overslaan. Voorbeeld: Pfizer-vertegenwoordigers hebben onlangs onder ede toegegeven dat ze het covidvaccin nooit hebben getest om te zien of het daadwerkelijk overdracht van het virus voorkomt. Ze beweerden het echter wel degelijk en regeringen begonnen de druk op de bevolking op te voeren mensen tot vaccinatie aan te zetten: “doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor een ander”. Fact free politics. Of beter: de bevolking willens en wetens voorliegen.

Zogenaamde mainstream media “factcheckers” houden tot op de dag van vandaag vol dat de covid-vaccins “aanvankelijk effectief” waren in het voorkomen van overdracht van de oorspronkelijke stammen van het virus.  Er is echter geen enkele concreet bewijs voor die stelling. Wat die media bezielt mag Joost weten. Een zieke invulling van de maatschappelijke taak van de media: waarheidsvinding en informeren. In werkelijkheid begon het aantal covid-gevallen bij die vroege varianten al fors te dalen voordat de vaccins op grote schaal werden ingezet. Dit is een feit en de ongelooflijke daling van het aantal gevallen was waarschijnlijk te wijten aan een toename van de natuurlijke immuniteit binnen de bevolking. Te meer daar de daling is ingezet in de winterperiode vanaf januari 2021.  


Studies over de effecten van natuurlijke immuniteit versus vaccinatie op het voor komen van asymptomatische reacties na besmetting, het voorkomen van overlijden na besmetting, het verspreiden van het virus na besmetting, het verloop van de ziekte na besmetting, etc. zijn er vrijwel niet. Wat we wel weten uit verschillende studies is dat natuurlijke immuniteit in alle opzichten veel beter is dan mRNA-vaccinatie.

Wetenschappers en media die beweren dat de mRNA-technologie generiek al vele jaren wordt getest hebben gelijk. Dit is echter totale misleiding. De technologie en het concept zijn reeds jaren in test, maar de specifieke covidvaccins waren dat zeer zeker niet. Elke wetenschapper die stelt dat het feit dat de generieke technologie reeds jaren in test is een garantie voor de veiligheid van specifieke vaccins is, is corrupt of is de term ‘wetenschapper’ niet waardig.

Naar alle waarschijnlijkheid proberen Pfizer en Moderna nu met hun eigen studies (de terecht) negatieve publiciteit over de overal opduikende bijwerkingen voor te zijn. Men denkt ermee weg te komen als “Wij van WC eend, WC eend een prima product vinden”.  

Ach, het bedrijfsleven probeert winst te maximaliseren en invloed op overheden uit te oefenen. Dat is van alle tijden… De echte schurken werken bij overheden en toelatingsinstituten (EMA, FDA, etc.). Daar werken mensen die: dom zijn (dan moet men ontslagen worden want voldoet niet in de functie), en/of lui zijn (dan moet men ontslagen worden wegens gebrek aan resultaat), en/of gecorrumpeerd zijn (dan moet men ontslagen worden want dient niet de publieke belangen), en/of bang zijn (dan moet men ontslagen worden want de overheid is er primair voor het beschermen van de burger) en/of ongeïnteresseerd zijn in het welzijn van de burger en de pogingen tot beïnvloeding door het bedrijfsleven (dan moet men ontslagen worden omdat een moreel kompas ontbreekt).

close

Vind u een Moreel Kompas ook zo belangrijk? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Deel dit artikel: