Selecteer een pagina

De Canadian Covid Care Alliance (CCCA) is een groep onafhankelijke Canadese wetenschappers en artsen die als doelstelling heeft “het Canadese publiek hoogwaardige, genuanceerde en wetenschappelijk onderbouwde informatie te verstrekken over COVID-19”. 

Recent heeft CCCA een spraakmakende en goed toegankelijke video en presentatie gepubliceerd met als doel overheden en politici te informeren over haar visie op het mRNA vaccin van Pfizer, de in haar ogen zeer ondeugdelijke onderzoeken van Pfizer tijdens de ‘trial’ periode en de ondeugdelijke rol van de FDA bij de toelating van deze vaccins. De video heeft de prikkelende titel: “The Pfizer Inoculations Do More Harm Than Good”.


De backup link vindt u hier.
De Powerpoint presentatie vindt u hier.

De CCCA roept op deze informatie te verspreiden zodat burgers en politici daarmee overheden en toelatende instanties kunnen confronteren c.q. ter verantwoording kunnen roepen. Danwel op basis van deze informatie juridische procedures te starten.

Op de website van CCCA is tevens allerlei informatie opgenomen omtrent de behandeling na een COVID-19 infectie. Bijvoorbeeld over het hier verboden geneesmiddel Ivermectine, inclusief wetenschappelijke onderbouwing. In Nederland is virusvaria.nl op dat gebied actief.

close

Vind u een Moreel Kompas ook zo belangrijk? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Deel dit artikel: