Selecteer een pagina

Aangezien de voorspellingen van het RIVM en het OMT gedurende de gehele corona pandemie totaal fout en zonder enige realiteitszin bleken te zijn, heeft het Genootschap haar toevlucht gezocht bij internationaal gedragen zieners en futurologen. Het gesodemieter en de bangmakerij over corona moet immers eens gedaan zijn. Aan de adembenemende wurggreep op maatschappij en economie van bijvoorbeeld veeartsen (wie is opgeleid als veearts, denkt als een veearts) moet resoluut een einde worden gemaakt. 

Hij wordt beschouwd als de benchmark voor futurologen, de meester van de profetie: de wereldberoemde Fransman Michel Nostradamus (1503 tot 1566). Uit de verzen die hij aan het nageslacht na liet, worden elk jaar voorspellingen gedestilleerd. Ook voor 2022.

Wat Nostradamus betreft wordt 2022 een verschrikkelijk jaar – alweer!

  • De Franse hoofdstad Parijs krijgt in 2022 te maken met een belegering – of het nu gaat om een oorlog of massademonstraties zal moeten blijken.
  • De wereld zou te maken hebben met een dramatische economische crisis. Inflatie zou leiden tot onrust en honger.
  • Europa zal te kampen krijgen met een ernstige crisis, die haar existentie kan bedreigen.
  • De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un wordt het slachtoffer van een ongeluk.
  • Van bestuurlijke vernieuwing in Nederland onder Rutte-IV komt niets terecht.
  • Omikron is een zegen (zoals het Genootschap reeds voorzag: bron / bron / bron / bron en het legendarische artikel: “Natuurlijke immuniteit is de basis voor het bestrijden van een pandemie“) maar beleidsmakers blijven in de stress raken van “besmettingen” (besmettingen zijn echter niet fout maar goed: bron) en foutieve gegevens en doelbewust achter gehouden gegevens (bron). Nostradamus voorspelt dat de gegevens waarop de overheid zich in 2022 baseert betreffende de Omikron variant, nog fouter zijn dan in 2021 tijdens de Delta variant. Net als in de Verenigde Staten:

Zijn volgelingen dragen Nostradamus op handen en geloven hardnekkig zijn steevast sombere voorspellingen, ondanks dat zijn voorspellingen nooit uit komen. Hij is altijd beroemd en controversieel geweest: genie of warhoofd. In ieder geval moeten zijn profetieën met scepsis worden behandeld, al was het maar omdat ze steevast op verouderde informatie zijn gebaseerd. De coronapandemie zag Nostradamus bijvoorbeeld niet aankomen. 

Zijn volgelingen dragen de Nederlandse Nostradamus, Jacco Wallinga, modelbouwer van het RIVM, op handen en geloven hardnekkig zijn steevast sombere voorspellingen, ondanks dat zijn voorspellingen nooit uit komen. Hij is altijd beroemd en controversieel geweest: genie of warhoofd. In ieder geval moeten zijn profetieën met scepsis worden behandeld, al was het maar omdat ze steevast op verouderde informatie zijn gebaseerd. De coronapandemie zag Jacco bijvoorbeeld niet aankomen (bron / bron). 

Op basis van een verwrongen wereldbeeld is het overigens lastig voorspellen:


close

Vind u een Moreel Kompas ook zo belangrijk? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Deel dit artikel: