Selecteer een pagina

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier en pericarditis is een ontsteking van de buitenste laag van het hart. In beide gevallen veroorzaakt het immuunsysteem van het lichaam een ​​ontsteking als reactie op een infectie of een andere trigger.

Moreel Kompas heeft al vaker de volgende gedaan informatie te verstrekken over de momenteel internationale oversterfte. Zie: corona dashboard 2.0

Tot op heden zonder resultaat.

Nu blijkt dat met name jongeren na vaccinatie hartproblemen te kunnen ondervinden. In VAERS, de registratie organisatie van bijwerkingen, de Amerikaanse evenknie van het Lareb, zijn recent de volgende gegevens gepubliceerd:

Er is evident sprake van een relatie tussen het optreden van Myocarditis/Pericarditis en de corona vaccinaties.
Met name jongeren hebben hier bovenmatig mee te kampen…

Het kan toeval zijn, bijvoorbeeld omdat er speciaal op gelet wordt in deze tijd, maar er is sprake van een opvallende hoeveelheid (jongere) mensen, waaronder sporters die een plotselinge dood sterven als gevolg van een hartaandoening. Voorbeeld + Voorbeeld + Voorbeeld.

Myocarditis als gevolg van een covid infectie is overigens niet te verwarren met myocarditis als gevolg van vaccinatie. Dr. Peter McCullough legt dit onderstaand uit.

Let op!
Op 22 oktober 2020 was bij de FDA al bekend wat de bijwerkingen van de vaccins zouden zijn.
Zie deze Powerpoint presentatie van de FDA, pagina 16. Dat is dus nog VOOR voorlopige goedkeuring van de vaccins. Daar staat onder andere concreet genoemd:

  • Acute myocardial infarction
  • Myocarditis/pericarditis
  • Deaths
  • Pregnancy and birth outcomesUPDATE: 26 november 2021
De website Circulation van de vereniging van cardiologen in de Verenigde Staten heeft op 8 november 2021 een onderzoek gepubliceerd: “Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning”.

Hierin wordt alarmerend gerapporteerd: “We conclude that the mRNA vacs dramatically increase inflammation on the endothelium and T cell infiltration of cardiac muscle and may account for the observations of increased thrombosis, cardiomyopathy, and other vascular events following vaccination.“.

De beoordeling van Dr. John Campbell over deze publicatie kunt u zien in onderstaande video. Hij beoordeelt de opzet van het onderzoek en de verhogingen van de ontstekingsmarkers positief. Conclusie: “It makes sense” en als deze metingen kloppen dan leiden deze verhogingen tot “a massive increase in heart attacks”. Hij geeft aan dat de indicatoren die in dit onderzoek bekeken zijn, de belangrijke indicatoren zijn om conclusies uit te trekken. Nadere beoordeling van de detailrapportage dient plaats te vinden:


Interview met cardioloog en consultant Dr. Aseem Malhotra (bij GBNEWS.UK) die aangeeft dat soortgelijke resultaten ook zijn aangetroffen bij minimaal een ander cardiologisch instituut. Tevens legt hij een verband met de wereldwijd optredende oversterfte:

UPDATE: 9 december 2021
Interview met Peter McCullough


Regering, RIVM, CBS: waar blijft DE VERKLARING voor de structureel wereldwijd oplopende OVERSTERFTE.
Zijn het de vaccins?

close

Vind u een Moreel Kompas ook zo belangrijk? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Deel dit artikel: