Selecteer een pagina

De machinaties van het World Economic Forum (WEF) worden steeds meer ontmaskerd. Wilt u weten wat de doelstellingen van het WEF zijn, lees dan “THE GREAT RESET voor Dummies”. Wilt u weten wat de connecties tussen de Nederlandse overheid en het WEF zijn, kijk dan op “The WEF Files”. Zelfs Máxima opereert al enige jaren namens het WEF: “Máxima trekpop van het WEF?”.

Heeft het WEF ook zijn tengels in de corona crisis?
Uit WOB (Wet Openbaar Bestuur) verzoeken blijken steeds meer banden met het WEF en de invloed van het WEF op de gang van zaken in diverse landen, waaronder Nederland.

U kent de stelling van het WEF in “COVID-19, The Great Reset: ”The pandemic represents a rare but narrow window of opportunity to reflect, reimagine and reset our world”. Kortom: we gaan de coronacrisis gebruiken om de wereld naar onze inzichten gestalte te geven.

Geen wonder dat het WEF haar rol in de “pandemie bestrijding” heeft opgeëist. Dat blijkt ondermeer uit recent bekend geworden WOB informatie en uit deze video waarin de relatie tussen identificatie, covid en CO2 fotoprint wordt getoond. Of deze video waarin het draagvlak voor vergaande coronamaatrdegelen wordt gepresenteerd.

Documenten van het WEF als toetsingskader voor het ministerie van VWS:


WEF als gesprekspartner voor de beoordeling van corona gerelateerde zaken:

WEF als gesprekspartner van VWS:WEF wil invloed op een initiatief voor vaccinaties:

Internationale coördinatie is uiteraard zinvol. Zeker in een crisis situatie.
Echter tegen de achtergrond van de expliciete doelstellingen van het WEF de wereld naar haar wereldbeeld te willen “shapen”, is hier sprake van een perverse situatie. Waarom zou een “Economisch Forum” invloed moeten hebben in zaken als vaccinatiebeleid? Waarom vragen topambtenaren zich af wat het WEF er van zou vinden? Wie is de baas over Nederland eigenlijk?

Het is goed dat steeds meer banden tussen overheden en het WEF bekend worden. Inmiddels ook in de Verenigde Staten. Bijvoorbeeld zoals blijkt uit deze vlog van Joe Rogan stil wordt van verbazing als hij de WEF informatie te horen krijgt.

Interview Joe Rogan met Maajid Nawaz

Oh ja, internationale coördinatie blijkt onder andere ook hieruit – het zelfde vocabulaire:

close

Vind u een Moreel Kompas ook zo belangrijk? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Deel dit artikel: