Selecteer een pagina

OPINIE
Het Genootschap heeft op 14 december 2021 aangekondigd dat Omikron een zegen is en het einde van de corona pandemie nabij. Gewoon op basis van de cijferontwikkeling in Zuid Afrika. Geen rocket science. Gewoon even de cijfers er bij en deze interpreteren bij een goed glaasje wijn. Geen viroloog, vaccin producent of superster uit het OMT voor nodig. We zijn een aantal dagen verder en de ontwikkeling is als voorzien.

Omikron is ontzettend besmettelijk (goed) maar vrijwel niet dodelijk (goed). We kunnen met Omikron met gerust hart doen wat nodig is: de pandemie laten voortrazen terwijl de bevolking natuurlijke immuniteit ontwikkelt na besmetting, teneinde daarmee de benodigde groepsimmuniteit op te bouwen. Dan zijn we klaar met corona en wordt het leven weer normaal.

Terwijl wij dit schrijven buitelen OMT leden, vaccin fabrikanten en anderen over elkaar heen met jobstijdingen en horror scenario’s. De pers pikt het kritiekloos op: fear sells. Middelmatige bestuurders zijn bang voor hun hachje als ze een verkeerde beslissing nemen.

In deze consternatie is evident dat er weer strenge maatregelen komen. Met alle maatschappelijke, economische en sociale disruptieve gevolgen van dien. Volkomen onnodig. Volkomen abject. Bange, meelijwekkende bestuurders en fact free politics. In een waas van verstandsverbijstering worden discussies over 3x vaccineren van kinderen gevoerd en booster programma’s opgevoerd teneinde de bevolking lek te prikken. Wij weten niet meer of we moeten lachen of huilen. Welcome to Dystopia.

Nog even de feiten over “de uitvinders van Omikron” Zuid Afrika:

  • Vaccinatiegraad net boven 25%  (in de ogen van “deskundigen” dus zeer kwetsbaar), vaccinatiegraad Nederland ruim boven 70%
  • Omikron raast rond sinds begin november 2021 en is al een tijd 100% dominant. Verdringing van de Delta variant is snel gegaan maar in de ziekenhuizen lagen nog mensen die besmet zijn met de Delta variant. Die zijn inmiddels hersteld of overleden. Na het uitfaseren van de doden op basis van Delta besmettingen, zijn de mortaliteit cijfers inmiddels ronduit uitstekend:

Deze grafieken zijn een lust voor het oog. Bijna geschikt voor Pornhub.

Kijkend naar deze cijfers: de pandemie is snel over en we kunnen terug naar het normale normaal. Niet vaccineren helpt corona de wereld uit, maar Omikron.

Wat gaat er gebeuren in Nederland:

  • het aantal besmetting loopt fors op (👍)
  • de natuurlijke immuniteit onder de bevolking stijgt sterk waardoor de bescherming tegen toekomstige varianten toeneemt (gestegen groepsimmuniteit) (👍)
  • het percentage ziekenhuisopnames na besmetting daalt substantieel (👍) (*)
  • het percentage IC opnames na besmetting daalt substantieel (👍) (*)
  • het percentage overlijdens na besmetting (IFR) daalt substantieel (👍) (*)

(*) indien sprake is van ziekenhuisopname, IC opname en overlijden DOOR corona. Het is voor het monitoren van de pandemie irrelevant als mensen in het ziekenhuis of op de IC belanden MET corona. Dat was altijd al zo, maar bij Omikron is het verschil tussen MET en DOOR cruciaal aangezien Omikron zeer milde verschijnselen geeft en een zeer lage mortaliteit. Dus: niet elke besmette dode is een corona dode! Wanneer zouden de Mainstream Media dit eens gaan beseffen?

Dr. Robert Malone: “Omicron is a Christmas gift !” (18-12-2021)

UPDATE: 21 december 2021

Bent u het er niet mee eens of wilt u anderszins reageren op dit artikel? Laat het ons weten via: Redactie.


close

Vind u een Moreel Kompas ook zo belangrijk? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Deel dit artikel: