Selecteer een pagina

De discussie omtrent het gevoerde corona beleid gaat in wezen niet eens meer om feiten en data. De feiten en data wijzen al vele maanden uit dat het beleid een totale faillure is. Het gaat inmiddels om fundamenteel gebrek aan ethiek en fatsoen. Het Moreel Kompas is zoek bij beleidsmakers en onder invloed van de media een deel van de samenleving. Het zwijgende deel van de samenleving. Onze humaniteit staat op het spel. Kijk naar de onderstaande aangrijpende video. Wat het Genootschap betreft een perfecte samenvatting van de dystopische waanzin waarin we terecht gekomen zijn. De beschaving voorbij.

ONETHISCH & ONMENSELIJK

Volg Vincent Vandeputte desgewenst op Facebook.


WETENSCHAPPERS IN VERZET

Overigens ook de wetenschappelijk directeur oncologie van AstraZeneca is er “goed klaar mee” zoals hij op 13 november 2021 op zijn LinkedIn account schreef:

Kijk hier voor meer wetenschap in verzet.

TOTALITAIR ACHTIGE OVERHEIDSTAAL

In welke samenleving zijn we terechtgekomen waarbij een demissionair minister van VWS op 12 november 2021 ongegeneerd uitspreekt: “We komen langs, wijk aan wijk, deur aan deur, arm aan arm….“. Een ongekende uiting van gebrek aan respect en historisch besef. Elementair fatsoen geheel voorbij.

En deze: denk er het uwe over….

ARTSEN EN MEDICI IN VERZET

Van Stichting Artsen Covid Collectief (meer dan 2.250 artsen die zich uitspreken over het gevoerde corona beleid door de overheid):

Het Ministerie van Volksgezondheid (VWS) houdt artsen extra scherp in de gaten als het om corona en de vaccins gaat. De monitoring voert het ministerie zelf uit, maar zij moedigt ook burgers en apothekers aan om artsen te verklikken via hun meldpunt. Als artsen zich in het openbaar al te kritisch uitlaten, schakelt het ministerie hun “experts” van “Denktank Desinformatie” in, die via sociale media commentaar leveren. Dat doen deze influencers overigens zonder daarbij hun banden met de overheid te vermelden. Ook heeft VWS de Inspectie voor Volksgezondheid en Jeugd (IGJ) opdracht gegeven om hard op te treden tegen coronakritische artsen. De vraag rijst of er op deze manier nog sprake is van onafhankelijk toezicht en of een arts nog veilig naar eer en geweten zijn vak kan uitoefenen.

Zie hier de volledige tekst.

ONMENSELIJK

Het Genootschap vindt hier geen woorden meer voor… Nederland anno 2021 (14-11-2021)

close

Vind u een Moreel Kompas ook zo belangrijk? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Deel dit artikel: